Το Greek Taste Beyond Borders τίμησε την οικογένεια Cavalli με τον Διεθνή τίτλο «Ambassadors of Taste».

Κατά τη διάρκεια τριήμερων εκδηλώσεων στην Μύκονο και στον υπέροχο χώρο της Sant Anna στο Paranga Beach, ο κ. Κούτρας του Greek Taste Beyond Borders τίμησε την οικογένεια Cavalli με τον Διεθνή τίτλο «Ambassadors of Taste» για την συνεισφορά τους στην διεθνή Γαστρονομία.

robrt553886

Το τριήμερο πάρτι ξεκίνησε στην παραλία και στην πισίνα του club, ενώ στο Gala Diner που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουνίου στο Nice n Easy, υπό την αιγίδα του Greek Taste Beyond Borders, η Ελληνική γευσιγνωσία συνδυάστηκε αριστοτεχνικά με την Ιταλική φινέτσα του Roberto Cavalli και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το Μεσογειακό ταμπεραμέντο και την Μεσογειακή κουλτούρα των δύο χωρών.

robrt553892

Επίσης ο κ. Αθανασιάδης, ιδιοκτήτης του Ομίλου Nice n Easy, τιμήθηκε με το Gold Awards από τα estiatoria.gr για τη συνεισφορά τους στην ελληνική Γαστρονομία.

Η αλήθεια είναι ότι οι πεταλούδες δεν μπορούν να δουν οι ίδιες την ομορφιά τους, μπορούμε εμείς όμως τις θαυμάσουμε!

robrt553891

Αυτό συνέβηκε και στο Roberto Cavalli Vodka Summer Butterfly Girl Competition, που πραγματοποιήθηκε, ως αποκορύφωμα μιας τριήμερης διοργάνωσης, από την Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου, στον υπέροχο χώρο της Sant Anna στο Paranga Beach.

Η Roberto Cavalli Vodka σε συνεργασία με το SantAnna Luxury Beach Club Mykonos, δημιούργησαν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους καλεσμένους τους, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Roberto Cavalli Vodka Summer Butterfly Tour 2018 που διεξάγονται σε διάσημα, glamorous beach clubs στην Ευρώπη όπως στη Γαλλία, Ισπανία Ιταλία, Κροατία Ισραήλ και φυσικά και στην Ελλάδα.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του τριήμερου event δόθηκε πάρτι στην παραλία και στην πισίνα του club με τον Music 89,2 – Στα decks η Άντζι Καραγιάννη και Mάγκυ Χαραλαμπίδου.

robrt553933

Το PIZ BUIN πρόσδωσε το απόλυτο μαύρισμα στα κορίτσια που χόρεψαν στον καυτό ήλιο.

Οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι: SEA JETS, Χορηγοί IMPERIUM,JAQUAR, LΟUX, BEAUTYWORLD,WELLA, MIGATO, Citroen, PIZ BUIN και οι Υποστηρικτές του show: MAA – BOO SWIMWEAR, ELENA KOULAOUZIDOU FURS & LEATHER, HAZE NEW YORK EYEWEAR, MUJOSH MORE THAN GLASSES, To ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, SILKENTILE, ERA JEWELLERY και HOOKAH.

Το Kensho Hotel & Βoutiques και το Villas Zinas ανέλαβαν την φιλοξενία της οικογένειας Cavalli και το Villa Beat και το Capo Di Mykonos την φιλοξενία των δημοσιογράφων.

Event management – Public Ρelations: CK STRATEGIES

Διοργάνωση: ROBERTO CAVALLI VODKA – ΑCQUAZOE – SANTA ANNA


Πηγή