Ακάθεκτοι συνεχίζουν τη δράση τους οι δράστες που εξαπατούν κυρίως ηλικιωμένους με δήθεν θανατηφόρα τροχαία που έχει προκαλέσει συγγενικό τους πρόσωπο. Παρά τις συλλήψεις που έχουν γίνει κατά καιρούς και μάλιστα πριν μερικές ημέρες στην Αθήνα, οι απατεώνες εξακολουθούν να τηλεφωνούν.

Στις 2 Ιουνίου, όπως κατήγγειλε χθες στην αστυνομία, μια 70χρονη, της τηλεφώνησα στο σταθερό τηλέφωνο και της είπαν ότι η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και πως τώρα κινδυνεύει να μπει φυλακή. Η ηλικιωμένη πίστεψε την απάτη και για να γλιτώσει η κόρη της τα χειρότερα έδωσε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Την ίδια μέρα, μια ακόμα  απόπειρα απάτης σημειώθηκε, αλλά στο Αίγιο αυτή τη φορά και με διαφορετικό, εξίσου γνωστό ωστόσο σενάριο.

Οι δήθεν λογιστές , ένας άνδρας και μια γυναίκα πήγαν στο σπίτι μιας γυναίκας και της είπαν ότι η κόρη της έχει οφειλές στην εφορία και της ζήτησαν χρήματα. Η ίδια ωστόσο δεν πείστηκε, και όσο η γυναίκα την απασχολούσε, προσπαθώντας παράλληλα να μιλήσει με την κόρη της, ο άνδρας , ο δήθεν λογιστής μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και της πήρε 100 ευρώ.

dete.gr