Ξάνθη: Νεαρή είδε τολμηρές φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του Facebook

Θύμα διαπόμπευσης έπεσε μια νεαρή γυναίκα από την Ξάνθη, που είδε κατασκευασμένες τολμηρές φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, μέσω ενός ψεύτικου προφίλ που δημιούργησε κάποιος στο Facebook.

Όπως αναφέρει το Εviazoom, ο δράστης, για λόγους που μένει να διερευνήσει η δικαιοσύνη, αφού πρώτα κατάφερε να αποσπάσει τον κωδικό του θύματος στη συνέχεια μπήκε στο προφίλ της στο Facebook και ειδοποίησε όλους τους φίλους της πως αλλάζει προφίλ, κοινοποιώντας τους μάλιστα τον σύνδεσμο που παρέπεμπε στο νέο προφίλ.

Ακολούθως, ο ίδιος, είχε φροντίσει ώστε να δημιουργήσει νέο προφίλ με τα στοιχεία του θύματος το οποίο στη συνέχεια γέμισε φωτογραφικό υλικό, που είχε κατασκευάσει ο ίδιος και στο οποίο το θύμα εμφανίζονταν σε σκηνές ερωτικών περιπτύξεων με άνδρες διαφόρων εθνικοτήτων.

Όπως ήταν φυσικό το θύμα, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έπεσε από τα σύννεφα και υπέστη σοκ.

Μη χάνοντας χρόνο απευθύνθηκε σε δικηγορικό γραφείο της περιοχής ζητώντας νομική προστασία και ακολούθως κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και πλαστοπροσωπία.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό καθώς η ραγδαία αύξηση του αριθμού των χρηστών του εν λόγω μέσου συνοδεύτηκε από πλήθος αντίστοιχων περιπτώσεων, μεγαλύτερης ή μικρότερης έκτασης με τους πολίτες που πέφτουν θύματα να αναζητούν τρόπους και μέσα αντίδρασης και προστασίας.