Οδηγίες για το πρώτο ραντεβού, και γενικότερα για τα αναγνωριστικά πρώτα ραντεβού έχω δώσει πολλές φορές και εύχομαι να με παρακολουθείς και να με εμπιστεύεσαι. Τώρα όμως θα σου πω κάτι που ίσως σε αιφνιδιάσει και σε παραξενέψει. Μπορεί να θεωρείς ότι είναι άβολο και άκομψο, αλλά θεωρώ, ότι οφείλεις να μιλήσεις για πρώην σχέσεις οπωσδήποτε.
Κάνε λίγη υπομονή
Μην πιάσεις το θέμα από το πρώτο ραντεβού, αλλά περίμενε μέχρι το τρίτο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος η ερώτηση να είναι ευθεία, αλλά μπορείς να το κάνεις λίγο πιο χαριτωμένο. Για παράδειγμα μπορείς να πεις: Στους πόσους μήνες είσαι οκ να πετάξεις τα ξεχασμένα πράγματα του πρώην σου; Το νόημα θα τα πιάσει. Και εκεί θα αρχίσει η γλυκιά κουβέντα.
Μην κάνεις την άβολη ερώτηση
Σε παρακαλώ, δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις με πόσες έχει πάει. Δεν είσαι 15 ετών. Ηρέμησε.
Μην κράξεις τον πρώην
Μίλα αν όχι με τα καλύτερα, έστω με ουδέτερα λόγια. Μπορεί εκείνος ο αχρείος να σε κεράτωσε και να σε έκανε ρόμπα σε όποιον μιλάει ελληνικά, αλλά εσύ καλό θα ήταν να σκεφτείς τις καλές στιγμές και να πεις ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της και ολοκληρώθηκε. Δεν υπάρχει λόγος για μικρότητες. Είσαι ανώτερος άνθρωπος εσύ.
Και υπάρχει και κάτι που απαγορεύεται
Όχι όχι όχι ονόματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία να την ψάχνεις στα social media ή να κάνει αυτός το αντίστοιχο. Ας είναι κάτι σαν φάντασμα. Σαν αερικό!
Πηγή