Ο δικηγόρος του 27χρονου δήλωσε: «Είχα τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Υποστήριξε ότι δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα, έχοντας ως οδηγό του την ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος βίας».

Ο 27χρονος σύντροφος της νεαρής κοπέλας που απέβαλε με τη βία όπως η ίδια ισχυρίζεται, δεν παραδέχθηκε ποτέ τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, λέγοντας πως η 19χρονη πήρε μόνη της τα χάπια.

«Η μηνύτρια η ίδια ανέφερε ότι είχε κάνει χρήση κάποιων σκευασμάτων».

Λίγες ώρες προτού ο 27χρονος βρεθεί στον εισαγγελέα, η οικογένεια της 19χρονης κατήγγειλε πως κάποιος από το περιβάλλον του κατηγορούμενου, προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή τους.

Το 19χρονο κορίτσι περιέγραφε στο LIVE NEWS από την πρώτη στιγμή τον εφιάλτη που έζησε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: ”Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί”. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε: ”Πιες τα”».

Ισχυρίζεται ότι για όλα υπεύθυνος είναι αποκλειστικά και μόνο ο σύντροφός της.

«Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω… Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου».

Σύμφωνα με τα όσα έλεγε η νεαρή κοπέλα συναντήθηκε με τον σύντροφό της στο σπίτι του και εκείνος έκανε τα πάντα για να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της.

«Έκανα εγώ ότι πονάω πολύ, ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στο δρόμο. Ότι άμα μιλήσω έχει κανονίσει ότι άμα πάει φυλακή θα στείλει κάτι άλλους Αλβανούς μου έλεγε, τον αδερφό του και κάτι άλλους να μας σκοτώσουνε. Μου έλεγε αυτός να πω ότι εγώ ήπια κάτι χάπια. Εγώ δεν ήξερα τι χάπια μου έδωσε. Έλεγα στους γιατρούς ότι δε ξέρω τι χάπια».

Κάμερα ασφαλείας τους έχει καταγράψει βράδυ περασμένης Τρίτης, μετά από το περιστατικό που περιγράφει η 19χρονη, να πηγαίνουν μαζί στο αυτοκίνητό του 27χρονου, με τον ίδιο να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς αιμορραγούσε.

Φίλος του 27χρονου δήλωσε: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό το παιδί έχει κάνει αυτό το πράγμα. Τον είχα δει πριν από τρεις μέρες και μου λέει είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μπαμπάς».

Η οικογένεια της 19χρονης μιλούσε για έναν άνθρωπο χειριστικό και κακοποιητικό που τους απειλούσε μέχρι και για την ίδια τους τη ζωή.

«Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος, έδειχνε ένα αγγελικό πρόσωπο όμως μέσα του είχε πράγματα άλλα. Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου», είπε η γιαγιά της 19χρονης.

«Η γιαγιά είχε ζητήσει να ρίξουν το παιδί»

Εντύπωση είχε προκαλέσει εξαρχής μία τελείως διαφορετική εκδοχή που έδινε στενός φίλος του ζευγαριού, ο οποίος είχε σκοπό να τους παντρέψει και να βαφτίσει το μωρό τους.

«Εμένα μου είχε παρουσιάσει ότι το θέμα ήταν όλο στην οικογένεια της κοπέλας. Δεν θέλανε το παιδί, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της. Ότι δεν τον θέλει αυτόν λόγω του ότι είναι Αλβανός».

Χαρακτηριστικό είναι ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη γιαγιά της 19χρονης, που σύμφωνα με τον ίδιο, ζητούσε από γιατρό να προχωρήσει σε έκτρωση.

«Πριν το χάσουνε το παιδί τώρα. Πριν κανά δυο εβδομάδες που είχανε πάει για εξετάσεις. Η γιαγιά δεν είχε καμία σχέση με αυτό και δεν έπρεπε να πάει καν κι όμως πήγε και είχε δημιουργήσει σκηνικά εκεί στο νοσοκομείο και στη γυναικολόγο και του είχε πει να το ρίξουμε το παιδί λέει».

Η γιαγιά της 19χρονης ανέφερε: «Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε αυτό, ότι μόνη της πήρε τα χάπια, της τα έδωσα εγώ, διάφορα ψέματα».

Η σοκαριστική υπόθεση έχει διχάσει το νησί της Ζακύνθου, με τον 27χρονο να επιστρέφει κανονικά στην καθημερινότητά του, με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.Πηγή