H Eφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου με τίτλο «Αντιπλημμυρική προστασία Δήμου Νέας Ιωνίας: Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές του Δήμου» στο Ε.Π. «Αττική 2014-2020», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για επτά (7) μήνες, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης.

Επιπλέον, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου με τίτλο «Αποστράγγιση του Ανατολικού Τμήματος Πόλεως Κορωπίου» στο Ε.Π. «Αττική 2014-2020», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για τρεις (3) μήνες, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης.

Ειδικότητες: (ΠΕ) Αρχαιολόγοι, (ΥΕ) Εξειδικευμένοι Εργάτες (σε ανασκαφικές εργασίες), (ΔΕ) Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης (Συντήρηση Έργων Τέχνης)

Δείτε τις προκηρύξεις εδώ κι εδώ


ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Πηγή