Οι διεργασίες για τη λειτουργία του έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με το ντεμπούτο του να τοποθετείται την άνοιξη, και πιο συγκεκριμένα προς τα τέλη Μαρτίου.

Ο λόγος για το Four Seasons Astir Palace, το νέο απόκτημα της θρυλικής αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων ανά τον κόσμο. Αν και μέχρι πρότινος η συγκεκριμένη αλυσίδα ξενοδοχείων επέλεγε κυρίως κοσμοπολίτικους ευρωπαϊκούς προορισμούς προσφέροντας πολυτελείς εμπειρίες διαμονής στους επισκέπτες της, κάτι τέτοιο φαίνεται να αλλάζει «χαλαρώνοντας» λίγο το προφίλ της, τουλάχιστον για την Ελλάδα.

Τοποθετημένο σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αττικής και σε απόσταση μόλις 30’ από το κέντρο της πόλης, το Four Seasons Astir Palace αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Πρόκειται για έναν προορισμό διαφυγής, σε ιδανική απόσταση από την καρδιά της Αθήνας, με δωμάτια και σουίτες όπου η αίσθηση της χαλάρωσης συναντά την μοντέρνα αρχιτεκτονική, τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και μία elegant ρετρό- σικ αισθητική.

Δείτε ολοκληρωμένη τη λίστα του Forbes:

  1. The Fife Arms, Σκωτία
  2. Four Seasons Astir Palace Hotel, Αθήνα
  3. Il Vesconte, Ιταλία
  4. Raffles Singapore, Σιγκαπούρη
  5. Six Senses Shaharut, Ισραήλ
  6. Taj Rishikesh, Ινδία
  7. Coqui Coqui, Μπόρα Μπόρα
  8. Nukutepipi Island, Γαλλική Πολυνησία
  9. Magashi Camp, Ρουάντα
  10. Sonop, Ναμίμπια
  11. Tuludi, Μποτσουάνα
  12. Anantara Maraú Bahia, Βραζιλία
  13. Chablé Maroma, Μεξικό
  14. Kachi Lodge, Βολιβία
  15. The Hoxton Chicago, Σικάγο
  16. Isla Bella Beach Resort, Φλόριντα
  17. TWA Hotel, Νέα Υόρκη
  18. W Aspen, Κολοράντο
  19. Hôtel Barrière Le Carl Gustaf, Σεν Μπαρθ

Πηγή