Και όμως το αβοκάντο μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια πεντανόστιμη και πολύ υγιεινή μους σοκολάτας;

Υλικά

4 ώριμα αβοκάντο

3 κ. σ. κακάο σε σκόνη

80 ml. γάλα καρύδας (ή άλλο γάλα της αρεσκείας σας)

3 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 5 λεπτά.

Αφού έχουμε μια ανάλαφρη κρέμα, χωρίζουμε σε 5 μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν για 4-6 ώρες.

Σερβίρουμε με ροδέλες φράουλας για φρεσκάδα, με ροδέλες μπανάνας ή και με χοντροσπασμένους ξηρούς καρπούς.

Πηγή