Ένα ακόμα “βαρύ” χειρουργείο που κράτησε επτά ώρες έκανε η Μίνα Αρναούτη. Ωστόσο, Κινδύνευσε η ζωή της και η υγεία της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο μικρόφωνο της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο δικηγόρος της, Γιάννης Κωλέττης και αποκάλυψε τα εξής: «Δυστυχώς κινδύνευσε η ζωή της Μίνας. Έκανε προχθές ένα βαρύ χειρουργείο για την αποκατάσταση του ποδιού της, που διήρκεσε επτά ώρες. Κινδύνευσε η ζωή της. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της γιατί φοβήθηκαν πιθανή πνευμονική εμβολή. Σήμερα είναι στο κρεβάτι της με μόνιτορ και την παρακολουθούν. Τώρα πληροφορούμαι ότι της έβαλαν κι άλλο αίμα γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη. Παρακολουθείται στενά. Φοβόμαστε για τη ζωή της και τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Οι ζωτικές της ενδείξεις ήταν χαμηλές και γι’ αυτό οι γιατροί φοβήθηκαν για πιθανή πνευμονική εμβολή, είχε και χαμηλό αιματοκρίτη όπως έχει και τώρα και γι’ αυτό της έβαλαν αίμα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και της συμπαραστεκόμαστε όλοι».

Σχετικά με την εξέλιξη που έχει η υπόθεση με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη ξεκαθάρισε: «Η Μίνα δεν ασχολείται με τις δικογραφίες και με αυτά τα πράγματα, ασχολείται μόνο με τη ζωή της και την αποκατάσταση της υγείας της. Η περίοδος αυτή θα είναι μακρά».

 

aftodioikisi.gr