Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια: «Είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Απαντήστε στον Αταμάν»

Η ομιλία που έκαναν Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Μονακό.

Αγγελόπουλοι: Ξέσπασμα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μονακό, που έστειλε τους Πειραιώτες στο final-4 της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από τι 19 έως της 21 Μαΐου.

Ξέσπασμα όχι μόνο στο αγωνιστικό τμήμα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τους συνεργάτες του και τους παίκτες, αλλά και στο διοικητικό καθώς Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος χάρηκαν με την ψυχή τους τη σημαντική αυτή στιγμή.

Μάλιστα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και απένειμαν τα εύσημα στους «ερυθρόλευκους».

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν τον Ολυμπιακό κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, είπαν στους παίκτες ότι «αυτά μόνο στον Ολυμπιακό μπορείτε να τα ζήσετε», ενώ στάθηκαν στις δηλώσεις του προπονητή της Εφές (την οποία οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης) Εργκιν Αταμάν, ότι η Εφές θα πάρει σίγουρα το δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό,

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκαναν οι Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια για να αποθεωθούν στο τέλος από όλους!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια! Είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για μας! Θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες εμείς κι όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού για όλα αυτά που κάνουμε τώρα. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Αυτά μόνο στον Ολυμπιακό μπορείτε να τα ζήσετε, μόνο εδώ στον Ολυμπιακό. Είμαστε υπερήφανοι! Πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό!».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είμαστε περήφανοι για σας! Δείξατε όλη τη χρονιά ότι είστε ομάδα, ότι είμαστε ομάδα. Ο τρόπος που ξεπεράσαμε τις όποιες ήττες μέχρι τη δεύτερη θέση… Η Μονακό ήταν μάλλον η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις… Θα του δείξετε τι αξίζετε!».


Πηγή