Δημοσιεύματα στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Πέλκας παραχωρείται από τη Φενέρμπαχτσε

Η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερή του. Ο Δημήτρης Πέλκας είχε κάποιους τραυματισμούς, ενώ έχασε και μερικά ματς λόγω των σχέσεων που είχε με τον Βίτορ Περέιρα. Παρόλα αυτά η Φενέρμπαχτσε δεν αποκλείεται να τον πουλήσει.

Δημοσιεύματα στην Τουρκία υποστηρίζουν πως στο φινάλε της σεζόν ενδέχεται να αποχωρήσει ο 29χρονος μεσοεπιθετικός. Στα 4.000.000 ευρώ κοστολογείται ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Άγνωστο εάν υπάρχει διάθεση να καλυφθεί αυτό το ποσό από κάποιον.

Στη γειτονική χώρα, όμως, βάζουν στο κόλπο δύο ομάδες της Serie A. Μπολόνια και Βερόνα είναι οι μνηστήρες. Αμφότερες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν. Στη Βερόνα αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζεται πως κατά καιρούς ο Πέλκας είχε γίνει πρωταγωνιστής σε διάφορα σενάρια. Σίριαλ είχε γίνει ένα χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον της Ρουμπίν Καζάν, ενώ και η Λιόν είχε γραφτεί. Τα νούμερα που ακούγονταν τότε στην Τουρκία ήταν εξωπραγματικά και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Να σημειωθεί πως ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20% διατηρεί ο ΠΑΟΚ.

Τέλος τη φετινή σεζόν ο Πέλκας έχει 23 συμμετοχές με τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, έξι συμμετοχές στο Europa League, δύο στο Conference League με ένα γκολ και άλλες δύο στο Κύπελλο Τουρκίας.


Πηγή