Η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Παρασκευής στην «Κοινωνία Ώρα Mega», με αφορμή μία περίεργη… κλοπή στο Κιάτο, μοιράστηκε μια ιστορία από την περίοδο που είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα και έμενε σε ένα ισόγειο στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Μη γελάς, το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα. Ήταν ο κοινόχρηστος διάδρομος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα τις κάλτσες και τα εσώρουχα;».

Στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη πρόσθεσε: «Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Λέω εγώ: πάει, χάθηκαν οι κάλτσες. Δεν φημίζομαι και για τη νοικοκυροσύνη μου. Μόνη μου εδώ στην Αθήνα πρώτη χρονιά με είχε πάει τρεις και μία, καταλαβαίνεις. Παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω: “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν περιπολικό οι άνθρωποι να δουν τι γίνεται. Μου τα έκλεβε ένας γείτονας. Είναι φρικτή εμπειρία, δεν ξέρεις τι γίνεται… Έμενα σε 40 τ.μ. Ο άλλος γιατί πάει να βάλει χέρι στην περιουσία σου. Εκτός ότι είναι κλοπή, είναι διεστραμμένη κλοπή».

govastileto.gr


Πηγή