Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες  ο Ηλίας Γκότσης καθώς αποβλήθηκε από το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να τον αποβάλει αφού μετά από έρευνες που έγιναν διαπίστωσαν ότι είχε επαφές με κάποιους ντόπιους που του προμήθευαν φαγητό.

Λίγες ημέρες μετά, μέσα από μια σειρά ιστοριών που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε σε πολλά που αφορούν το Survivor All Star.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρχε χαρτάκι, το οποίο όμως δεν ζητούσε φαγητό από τους ντόπιους. Για την ακρίβεια ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη. Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και για αυτό, όταν ρωτήθηκα στον χώρο του συμβουλίου, κοίταξα απέναντι μου, στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει και κατέβασε το βλέμμα του όταν με κατηγορούσαν ότι το έχω γράψει εγώ οπότε είπα ότι δεν γνώριζα τίποτα. Αυτή ήταν και η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο και να φύγω από το παιχνίδι τελικά» τόνισε, αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Acun, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το Survivor All Star», κετέληξε ο Ηλίας Γκότσης.

govastileto.gr


Πηγή