Σοκ στο νησί των ανέμων, καθώς γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! Το γεγονός αυτό ανέβασε «στο κόκκινο» την αγωνία όλων, αλλά ευτυχώς ο άνθρωπος διέφυγε πλέον τον κίνδυνο, αν και παραμένει στο νοσοκομείο κατόπιν εντολών των θεραπόντων ιατρών του…

Ο 50χρονος άντρας, που έχει περιουσία στο νησί των celebrities, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του γιατί αδυνατούσε να πληρώσει τους φόρους για τα ακίνητά του!

Προχθές τα ξημερώματα η σύζυγός του τον βρήκε σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε καταναλώσει ένα κουτί ηρεμιστικά και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των τοπικών Αρχών, ο 50χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε έγκαιρα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.Οι γιατροί τού συνέστησαν να παραμείνει εκεί, καθώς θέλησαν να σιγουρευτούν για την αποκατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, ο 50χρονος (ο οποίος διατηρεί εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Μύκονο) τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την ακίνητη περιουσία του, καθώς διαθέτει οικόπεδα στις λεγόμενες «καφέ» ζώνες, για τα οποία πλήρωνε υψηλούς φόρους χωρίς ωστόσο να μπορεί να οικοδομήσει, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αδιέξοδο…

Η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του συγκλόνισε τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους συγγενείς του, πολλοί εκ των οποίων ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα σε ποικίλους τομείς, κυρίως αυτόν της εστίασης, στη Μύκονο.