Μεγάλη… πέραση έχει η γυναίκα με τον εθισμό στις selfies και τις ενέσεις με αυξητική ορμόνη για να παραμείνει νέα.

Η Jacqui Ryland έχει τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό με το σώμα της και όπως αποκαλύπτει δεν προλαβαίνει να δέχεται ακριβά δώρα από άγνωστους θαυμαστές της, μεταξύ των οποίων δώρων, wide-screen τηλεοράσeiς, υπολογιστές Mac ακόμα και ένα ρολόι Rolex, αξίας 6.500 ευρώ.

mamma_6.JPG

Η 29χρονή μητέρα δύο παιδιών αποκαλύπτει στο Channel 5 ότι κάθε πρωί κάνει στον εαυτό της ένεση με αυξητική ορμόνη για να παραμείνει νέα, ενώ δηλώνει πως δεν φοβάται για πιθανές παρενέργειες αφού την καλύπτει το “εκπληκτικό” όπως το χαρακτηρίζει αποτέλεσμα.

“Όταν σταματάω (τις ενέσεις) νιώθω ότι κουράζομαι εύκολα και πως έχω κατάθλιψη”, αναφέρει.

mamma_4.JPG

Η Jacqui τονίζει πως στο σχολείο μισούσε τα πάντα επάνω της, όμως τώρα, μετά από αρκετές πλαστικές, έχει περισσότερους από 100.000 followrs στο Snapchat και πάνω από 94.000 στο Instagram, τους οποίους και βομβαρδίζει με περισσότερες από 100 selfies την ημέρα.

mamma_2.JPG

“Βγάζω φωτογραφίες στο γυμναστήριο, στο κρεβάτι το βράδυ, όπου πάω βγάζω και μία φωτογραφία, ποτέ όμως χωρίς φίλτρο”, αναφέρει, ενώ χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες το “οξυγόνο” της.

mamma_3.JPG

Παπούτσια, πανάκριβα γυαλιά ηλίου Louis Vuitton sunglassess και bracelet Cartier είναι κάποια ακόμα δώρα που δέχεται συνεχώς από τους θαυμαστές της.

mamma_5.JPG

newmoney.gr