Μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Τζάστιν Θέροου, φαίνεται πως η Τζένιφερ Άνιστον έχει αρχίσει και πάλι να αποζητά την συντροφιά κάποιου.

Δύο άνδρες, μάλιστα την πολιορκούν, σύμφωνα με πηγές στο Us Weekly, αλλά αυτή δεν βιάζεται.

Τα ονόματα των μνηστήρων δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι πηγές αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες. Ο πρώτος πρόσφατα χώρισε από την σύζυγό του και προσπαθεί να κερδίσει την Τζεν» είπε η μία πηγή. Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος, «ανήκει στο βιομηχανικό τομέα και τον γνώρισε όταν δούλευαν επάνω σε κάποιο πρότζεκτ πριν από αρκετούς μήνες» αποκάλυψε μαι άλλη πηγή. Κανένας από τους δύο δεν είναι ηθοποιός.

Οι φίλοι της Άνιστον φαίνονται χαρούμενοι που η ηθοποιός έχει αρχίσει και πάλι να σκέφτεται το ενδεχόμενο να βγει ραντεβού. «Η φίλοι της Τζεν είναι ενθουσιασμένη που άρχισε και πάλι να βγαίνει ραντεβού» πρόσθεσε μια πηγή στο περιοδικό. «Είναι δύσκολο να το κρατήσουν μυστικό όταν είναι τόσο χαρούμενοι που βλέπουν την Τζεν να προχωρά στη ζωή της».

Οι Άνιστον και Θέροου ανακοίνωσαν το χωρισμό τους τον Φεβρουάριο, δύομισι χρόνια μετά το γάμο τους τον Αύγουστο του 2015. Η απόφασή τους να χωρίσουν ήταν «αμοιβαία και με αγάπη» ανακοίνωσε το ζευγάρι με δήλωση στο Associated Press.

«Κανονικά, θα έπρεπε να το είχαμε κάνει ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για κερδοσκοπία, θέλαμε να μεταφέρουμε την αλήθεια άμεσα» πρόσθεσαν στη δήλωσή τους.

Ο Θέροου πάντως, φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του. Το E! News ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι έχει αρχίσει να βγαίνει με την Έμμα Στόουν, αν και δεν έχει κανείς από τους δύο παραδεχτεί κάτι.


Πηγή