Πέθανε σε ηλικία 74 ετών η γνωστή ηθοποιός από τις ελληνικές ταινίες αλλά και από το παλιό επιτυχημένο σήριαλ Η Γειτονιά μας, Σάσα Καστούρα.

/

Η Σάσα Καστούρα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1940 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1962. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και ελληνικές ταινίες ενώ έγινε γνωστή στο κοινό με τον ρόλο της στο δημοφιλές σήριαλ της κρατικής τηλεόρασης “Η  γειτονιά μας”.Το 2011 είχε δώσει μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso: «Προσωπικά, είμαι μια χαρά, δόξα τω Θεώ! Πήρα τη σύνταξή μου και δεν μ’ ενδιαφέρει πια το θέατρο. Κάνω άλλα πράγματα, σκηνοθετώ όταν μου δίνεται η ευκαιρία. Αισθάνομαι χορτασμένη!» Μια ολόκληρη ζωή αφιέρωσε στο θέατρο η Σάσα Καστούρα. Αρχικά στη Θεσσαλονίκη, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, και στη συνέχεια στην Αθήνα, πλάι στα πιο μεγάλα ονόματα της επιθεώρησης.

Η ηθοποιός ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα της σε ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής. Η ζωή τους στο κέντρο της Αθήνας είναι πλέον ανυπόφορη. «Με τόσο μεγάλη εγκληματικότητα που υπάρχει σήμερα στην περιοχή, πώς να ζήσουμε; Γι’ αυτό ψάχνω να πουλήσω ή να νοικιάσω το σπίτι μου και να πάμε να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ζουν η αδελφή μου, ο αδελφός μου και οι συμμαθήτριές μου που με περιμένουν να γυρίσω».

Η κηδεία της ηθοποιού όπως μας ενημέρωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, θα γίνει σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη 


Tlife.gr