Μια άγνωστη και τραγική ιστορία για τη ζωή του θύματος του νεαρού σατανιστή της Γλυφάδας έρχεται στο φως μόλις μια μέρα μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα της Γλυφάδας. 

Μια ερωτική απογοήτευση την οδήγησε στην κατάρρευση. 

Συνέβη πριν 15 χρόνια κι από τότε χανόταν από το σπίτι της και τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες κι άλλα σημεία των νοτίων προαστίων. Μάταια η οικογένειά της προσπάθησε να τη βοηθήσει, όπως διαβάζουμε στο newsit.gr

Την άγνωστη ζωή του θύματος του νεαρού σατανιστή αποκάλυψε μιλώντας στο Βήμα ο πατέρας της, ναυτικός από την Κινέττα. Εκείνος δεν πιστεύει πως η κόρη του ήταν ένα τυχαίο θύμα, πως ο 22χρονος την είδε στην πλατεία της Γλυφάδας και αποφάσισε εκείνη τη στιγμή να τη σκοτώσει για να την προσφέρει στον Σατανά.

«Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την ακολουθούσε ημέρες. Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να την βρούμε να την γυρίσουμε σπίτι. Όμως εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσαμε να την εντοπίσουμε», λέει στο Βήμα.

Όπως σημειώνει, η οικογένεια δήλωνε την εξαφάνισή της στην αστυνομία αλλά δεν γινόταν τίποτα. «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και μπλέξαμε με σκοπιμότητες γιατρών. Ποτέ δεν περιμέναμε όμως αυτήν την κατάληξη», λέει.

Σύμφωνα με όσους τη γνώριζαν, η 41χρονη ήταν μία άριστη μαθήτρια. Τελείωσε πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με την διοίκηση επιχειρήσεων. Όμως, τότε ήταν που χώρισε με έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ και του είχε αφοσιωθεί. Ο χωρισμός την “τσάκισε” και κατέρρευσε.

Όπως λένε εκείνοι που την ήξεραν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τότε άρχισε να φεύγει από το σπίτι. Αρχικά έμενε σε κάποια φίλη της στην Αθήνα, όμως, μετά άρχισε να χάνεται στους δρόμους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι συγγενείς της γυναίκας επισκέφτηκαν γιατρούς αλλά και ειδικά νοσοκομεία της Αττικής για να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει αλλά «πάντα μας έλεγαν ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ότι είναι ενήλικος άνθρωπος και πρέπει να αποφασίσει για την ζωή της. 

Νοιάζονταν μόνο για την αμοιβή τους και δεν μας έδιναν καμία γνωμάτευση. Δεν υπήρχε λύτρωση από πουθενά. Την βρίσκαμε, την παίρναμε στο οικογενειακό σπίτι, αλλά κάθε τόσο εξαφανιζόταν. Πηγαίναμε στα αστυνομικά τμήματα να δηλώσουμε την εξαφάνιση της και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Αρχικά δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν εκείνη η δολοφονημένη στην Γλυφάδα. Ούτε καν είχαμε ακούσει τις ειδήσεις. Όμως, μετά, μας τηλεφώνησε η αστυνομία».