Έφυγε το αγγελούδι… Σπαραγμός για το χαμό του μικρού Κωνσταντίνου

Ήταν το παιδί που συγκλόνισε την Έλλαδα.. Είναι το αγγελούδι που έφυγε.Ο τεσσάρων χρονών Κωνσταντίνος Κοτσώνης, έσβησε, πριν προλάβει να δώσει την πιο μεγάλη και κρίσιμη μάχη της ζωής του.

Ο Κωνσταντίνος εκτός από την σπάνια νόσο, είχε να αντιμετωπίσει την ελληνική γραφειοκρατία. Επί μήνες η οικογένειά του προσπαθούσε να πάρει την έγκριση για το ταξίδι της ζωής του στην Αμερική, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να γίνει τελικά εφικτό.

Στις αρχές Ιουλίου προτάθηκε ως εναλλακτική λύση η διακομιδή του στη Γερμανία, όμως ο χρόνος που είχε χαθεί ήταν πολύτιμος.

Το ταξίδι δεν ξεκίνησε ποτέ και ο Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία πνοή στο Ιπποκράτειο.

Η είδηση έχει προκαλέσει βαθύ πόνο σε όλους, ενώ η οικογένειά του έχει αναρτήσει ένα σπαρακτικό μήνυμα στη σελίδα που είχε δημιουργήσει στο Facebook και μέσω της οποίας είχε κινητοποιηθεί ολόκληρη η χώρα, ανταποκρινόμενη στον έρανο για το μεγάλο ταξίδι του μικρού, που δεν πρόλαβε να γίνει.

“Όταν μια ψυχούλα πηγαίνει στον Παράδεισο έχουμε χαρά. Ο Παράδεισος είναι ότι πιο όμορφο και λαμπρό υπάρχει και σήμερα υποδέχεται τον μικρό μας Κωνσταντίνο. Γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε να τιμήσετε τον μικρό μας αποφεύγοντας το μαύρο χρώμα ρούχων”.

epiruspost.gr