Ήταν το παιδί που συγκλόνισε την Έλλαδα.. Είναι το αγγελούδι που έφυγε.Ο τεσσάρων χρονών Κωνσταντίνος Κοτσώνης, έσβησε, πριν προλάβει να δώσει την πιο μεγάλη και κρίσιμη μάχη της ζωής του.

Ο Κωνσταντίνος εκτός από την σπάνια νόσο, είχε να αντιμετωπίσει την ελληνική γραφειοκρατία. Επί μήνες η οικογένειά του προσπαθούσε να πάρει την έγκριση για το ταξίδι της ζωής του στην Αμερική, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να γίνει τελικά εφικτό.

Στις αρχές Ιουλίου προτάθηκε ως εναλλακτική λύση η διακομιδή του στη Γερμανία, όμως ο χρόνος που είχε χαθεί ήταν πολύτιμος.

Το ταξίδι δεν ξεκίνησε ποτέ και ο Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία πνοή στο Ιπποκράτειο.

Η είδηση έχει προκαλέσει βαθύ πόνο σε όλους, ενώ η οικογένειά του έχει αναρτήσει ένα σπαρακτικό μήνυμα στη σελίδα που είχε δημιουργήσει στο Facebook και μέσω της οποίας είχε κινητοποιηθεί ολόκληρη η χώρα, ανταποκρινόμενη στον έρανο για το μεγάλο ταξίδι του μικρού, που δεν πρόλαβε να γίνει.

“Όταν μια ψυχούλα πηγαίνει στον Παράδεισο έχουμε χαρά. Ο Παράδεισος είναι ότι πιο όμορφο και λαμπρό υπάρχει και σήμερα υποδέχεται τον μικρό μας Κωνσταντίνο. Γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε να τιμήσετε τον μικρό μας αποφεύγοντας το μαύρο χρώμα ρούχων”.

epiruspost.gr