Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα του πατέρα και της κόρης που χάθηκαν στα Δουνέικα της Ηλείας το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για τον  Κωνσταντίνο Λοϊζίδη  και την κόρη του Ελένη, ηλικίας 68 και 44 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το ilialive έφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Huyndai Accent χρώματος γκρι, απο το χωριό προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Ο πατέρας έχει ύψος 1.75μ. κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι, μπλέ μπλουζάκι με άσπρες ζωγραφιές και μαύρα παπούτσια.

Η κόρη έχει ύψος 1.70μ. κανονική σωματική διάπλαση, ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με καφέ πέδιλα. Μάλιστα έπρεπε να λαμβάνει τακτικά φαρμακευτική αγωγή, που όμως δεν έχει μαζί της.

Η οικογένεια βρισκόταν για 15 ημέρες στην περιοχή για διακοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.  Όμως χωρίς εμφανή αιτία μια ημέρα πριν φύγουν, πατέρας και κόρη εξαφανίστηκαν. Η κόρη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Απο την Παρασκευή προετοιμάζονταν για την αναχώρησή τους και επιστροφή στην Αθήνα.

Είχε γεμίσει ο 68χρονος το ρεζερβουάρ με βενζίνη και η μητέρα ετοίμαζε τα πράγματα τους. Έως τώρα οι έρευνες απο τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή, αλλά και της μητέρας με τους συγγενείς της έχουν αποβεί άκαρπες…