Οι θεαματικές εικόνες των ανθρώπων, οι οποίοι εξερευνούν τα τοπία που προκαλούν δέος και ο έναστρος νυχτερινός ουρανός αποδεικνύει πόσο εντυπωσιακά μέρη έχει η Αμερική.

usa1

Τα εντυπωσιακά πλάνα δείχνουν τους ανθρώπους να επισκιάζονται από το ίδιο το μέγεθος των τεράστιων βουνών και βράχων, ενώ άλλα δείχνουν το Γαλαξία να ανάβει στο σκοτάδι της νύχτας.

usa4

Οι εικόνες που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail ελήφθησαν στις ΗΠΑ από τον φωτογράφο David Swindler, που έχει την έδρα του στη Γιούτα. Ο 37χρονος ολοκλήρωσε το έργο του, δείχνοντας το θαυμαστό κόσμο των τοπίων ολόκληρης της περιοχής.

usa10

Από το ηλιοβασίλεμα στην Αριζόνα μέχρι τα βράχια στη Γιούτα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δείχνει τη μαγεία της φύσης όλες τις ώρες της ημέρας και με διάφορες καιρικές συνθήκες.

usa6

Χρώματα και σχηματισμοί δείχνουν επιπλέον ότι ο καλύτερος και πιο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι η ίδια η φύση.

Μέσα από τα μάτια του φωτογράφου αποτυπώνεται η ποικιλομορφία των τοπίων στην Αμερική και πολλές φορές οι έντονες αντιθέσεις.

usa8

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που έχει απαθανατίσει ο φωτογράφος είναι ο έναστρος ουρανός πάνω από το Zion National Park. Μια σκηνή ολοκληρώνει την εικόνα και δίνει ζωή στη φωτογραφία…

usa5

Εντυπωσιακή είναι και η μορφή του Γαλαξία από τη Γιούτα. Δείτε το άκρως θεαματικό αποτέλεσμα…

usa2

usa9

usa7

usa3

newsbeast.gr