Υγιέστατη παρά ποτέ επέστρεψε στο νησί μας, χθες (Παρασκευή 30.06.2016) το βράδυ, μετά από την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της, η Ντένια Παράσχη. Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την θετική εξέλιξη της υγείας της, βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων. Στην κυριολεξία στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σπίτι της δημιούργησε το αδιαχώρητο αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια. Από τη μοναδική τζαντιώτικη υποδοχή δεν έλειψαν και οι καντάδες με τις οποιες την καλωσόρισαν ενω το γλέντι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.
Η ίδια χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητά της μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής.
Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε περίπου μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει ανταποκριθεί άμεσα. Άλλωστε, όπως εξ’ αρχής είχε επισημανθεί, από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, η συγκεκριμένη αγωγή έχει καταγράψει επιτυχία όπου και εάν εφαρμόστηκε.
Η εφημερίδα μας – όπως έκανε από την πρώτη στιγμή – εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί της, προκειμένου να ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό που συντάραξε το Πανελλήνιο. Σήμερα χαρούμενοι για την αίσια έκβαση ευχόμαστε στη Ντένια να είναι γερή και δυνατή και να χαρίζει σε όλους το μοναδικό της χαμόγελο.

Το ευχαριστώ
Υπενθυμίζουμε πως και η ίδια με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της η 28χρονη Ζακυνθινή Ντένια Παράσχη.
Αναφέρει πως βρίσκεται πλέον στον τρίτο κύκλο της θεραπείας της στη Βοστώνη, με τα μηνύματα των γιατρών να είναι ενθαρρυντικά και την ίδια να είναι αισιόδοξη.
Μετά από διάστημα δυο και πλέον μηνών οπότε και ανήρτησε το αρχικό μήνυμα με το οποίο δημοσιοποιούσε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, επέλεξε η ίδια να είναι εκείνη που έγραψε “Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω από τους γιατρούς είναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε”.

ntenia new