Σίγουρα έχει συμβεί σε όλες μας να αγοράσουμε ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια και να περάσουμε ολόκληρο τον χειμώνα είτε να πονάμε, είτε να μην τα φορέσουμε καθόλου καθώς μας κάνουν να υποφέρουμε. Μπορεί, επίσης, να έχετε ένα αγαπημένο ζευγάρι με μπότες που όμως ξαφνικά άρχισαν να ταλαιπωρούν πολύ τα πόδια σας με αποτέλεσμα να κάθονται στο πίσω μέρος της ντουλάπας.

Για όλους αυτούς τους λόγους το σημερινό άρθρο σας ενδιαφέρει πολύ γιατί παρακάτω θα βρείτε μερικά έξυπνα tips για το πώς να κάνετε τις καινούργιες σας μπότες πιο άνετες.

Αποφύγετε τις μάλλινες κάλτσες

Τα πόδια πολλές φορές ιδρώνουν μετά από πολλές ώρες περπάτημα κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει πληγές. Αποφύγετε τις χοντρές μάλλινες κάλτσες, που τείνουν να απορροφούν την υγρασία, και διαλέξτε βαμβακερές version.

Χρησιμοποιήστε καλαπόδι

Χρησιμοποιήστε το καλαπόδι για να ανοίξετε την μπότα και σπρέι για δέρμα που θα βοηθήσει στο να μαλακώσει και να ανοίξει το δέρμα όσο περπατάτε.

Διορθώστε τα χαλασμένα τακούνια

Πριν φορέσετε εκείνο το ζευγάρι μπότες που φοράτε κάθε χρόνο, προσέξτε αν τα τακούνια έχουν φθαρεί. Τα καρφιά που βγαίνουν προς τα έξω μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας. Πηγαίνετε σε κάποιον τσαγκάρη ή αγοράστε καλύμματα για τακούνια ως προσωρινή λύση.

govastileto.gr


Πηγή