Την ανανεωμένη σειρά Scrambler παρουσιάζει στην έκθεση Intermot 2018 η Ducati. Η εικόνα της Ducati Scrambler Icon ενισχύεται με πολλές νέες εκδόσεις: την Full Throttle, εμπνευσμένη από την αγωνιστική Flat Track σκηνή, την Café Racer, η οποία προσφέρει μια νέα εικόνα στις θρυλικές Café Racer μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του ’60 που δημιούργησαν μια μοτοσυκλετιστική επανάσταση και την Desert Sled, που θυμίζει τις Scrambler μοτοσυκλετες της δεκαετίας του ’60 και του ’70 στην Νότια Καλιφόρνια.

Αυτές οι τρεις τελευταίες εκδόσεις ενσωματώνουν τα νέα αισθητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που πρωτοπαρουσιάστηκαν στην Icon.

Χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως τα μαύρα καπάκια του κινητήρα οι γυαλισμένες ψήκτρες της κύλινδρο-κεφαλής καθιστούν την ανανεωμένη σειρά Ducati Scrambler ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Ο νέος προβολέας με DRL (Daytime Running Light) ενισχύει την ορατότητα της μοτοσυκλέτας στην κυκλοφορία, ακόμη και στο φως της ημέρας, όπως και τα νέα LED φλας με αυτόματη απενεργοποίηση.

Οι πιο εργονομικοί διακόπτες διευκολύνουν τον αναβάτη να πλοηγηθεί μέσα από το μενού οργάνων LCD, το οποίο περιλαμβάνει τώρα πληροφορίες και για την στάθμη καυσίμου.

Το μεγάλο τιμόνι, η νέα επίπεδη σέλα και το ανανεωμένο σύστημα ανάρτησης, συνδυάζονται για να παρέχουν μια πιο άνετη και χαλαρή θέση οδήγησης.

Το νέο Cornering ABS της Bosch μεγιστοποιεί την ενεργητική ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πέδησης, εξασφαλίζοντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

Οι αναβάτες θα εκτιμήσουν επίσης τον νέο μαλακότερο υδραυλικό συμπλέκτη, ενώ η ρυθμιζόμενη μανέτα – όπως αυτή του εμπρόσθιου φρένου – εξασφαλίζει ότι η απόσταση μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές ανάγκες.

Τέλος, το σύστημα πολυμέσων Ducati δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να οδηγεί ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική, να απαντά σε εισερχόμενες κλήσεις ή συνομιλεί με τον συνεπιβάτη στην ενδοεπικοινωνία.

newsbeast.gr


Πηγή