Το απόλυτο σοκ έπαθε μία 18χρονη μαθήτρια από την Αυστραλία, μόλις της ήρθε η ιδέα να γράψει το όνομά της στο google για να δει τι θα βγει στην μηχανή αναζήτησης.

Συγκεκριμένα, η Νόελ Μάρτιν όταν γκούγκλαρε το όνομά της δεν βρήκε φωτογραφίες της από τα προφίλ της στα social media όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά κάτι πολύ πιο χυδαίο, καθώς το Διαδίκτυο ήταν γεμάτο με φωτογραφίες πορνό που ποτέ όμως δεν είχε βγάλει η ίδια.

Κι αυτό γιατί απ΄ότι φαίνεται άγνωστοι είχαν πάρει τις φωτογραφίες της από το Facebook και έκαναν photoshop βάζοντας το πρόσωπό της σε εικόνες από σκληρό πορνό και κυκλοφορώντας τες σε site ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Οπως αναφέρει η ίδια, οι άγνωστοι δεν έμειναν εκεί, καθώς σε μερικές ιστοσελίδες πορνό, η Νόελ βρήκε εκτός από το όνομά της, την διεύθυνση του σπιτιού (στο οποίο έμενε με τους γονείς της), καθώς και άλλες πληροφορίες όπως που σπουδάζει και που συχνάζει.

Μάλιστα το μεγαλύτερο σοκ απ΄όλα ήταν όταν η Μάρτιν είδε πως οι φωτογραφίες με το πρόσωπο της σε ταινίες με πορνογραφικό υλικό, όπου η ίδια εμφανιζόταν ως πρωταγωνίστρια και οι οποίες ταινίες κυκλοφορούσαν ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Η επόμενη της κίνηση ήταν να απευθυνθεί στην αστυνομία, η οποία απλά της έριξε το φταίξιμο, επισημαίνοντάς της πως ήταν λάθος της που ανέβασε τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Η Νόελ ακόμη δεν έχει βρει τα άτομα που κατόρθωσαν να της κάνουν τέτοιο κακό, ενώ από τότε που το έμαθε έχουν περάσει 5 χρόνια.

Πάντως η ίδια βρήκε την δύναμη να μιλήσει στους χρήστες του διαδικτύου για το συμβάν που την «στιγμάτισε».

«Κάποτε έβλεπα αυτές τις φωτογραφίες και ξεσπούσα σε ασυγκράτητα κλάματα», έγραψε η νεαρή, προσθέτοντας ότι πλέον αντιμετωπίζει όσα της συνέβησαν με περισσότερη ψυχραιμία αλλά εξακολουθεί να πληγώνεται.


Πηγή