Όλες οι εποχές έχουν τη δική τους ομορφιά στην Ελλάδα και το ίδιο συμβαίνει και με το μελαγχολικό φθινόπωρο που δημιουργεί εντυπωσιακές και γραφικές εικόνες.

Τοπία απ’ όλη την Ελλάδα μαγεύουν με το χρυσοκίτρινο χρώμα τους και προσκαλούν τον επισκέπτη να τα γνωρίσει από κοντά. Διαδρομές από άκρη σ’ άκρη στη χώρα προσφέρουν εικόνες βγαλμένες σαν από παραμύθι, σε γραφικά μέρη και χωριά περισσότερο ή λιγότερο γνωστά.

Ας κάνουμε ένα ταξίδι μέσα από φωτογραφίες…

Λίμνη Πλαστήρα

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Γαλήνη και ηρεμία σε μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ελλάδας. Θα σας ανταμείψει ολόκληρη η περιοχή κάνοντας διαδρομές ανάμεσα στα γραφικά χωριά. Θα έχετε την ευκαιρία μάλιστα να κάνετε και αρκετές δραστηριότητες.

Ζαγοροχώρια

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε όρεξη για να ανακαλύψετε τα πολλά και όμορφα χωριά του Ζαγορίου στην Ήπειρο. Αποκτούν ιδιαίτερη ομορφιά όταν ντύνονται στα χρώματα του φθινοπώρου. Τα παραδοσιακά πέτρινα γεφύρια της περιοχής μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τις σελίδες ενός παραμυθιού.

Πήλιο

ΠΗΛΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Ένας ιδανικός φθινοπωρινός προορισμός που προσφέρει πολλές γραφικές εικόνες στον επισκέπτη. Η χρυσαφένια ομορφιά του Πηλίου,το φθινόπωρο προσφέρει τη γαλήνη που θέλετε και γεμίζει σπάνιες εικόνες όποιον έχει την τύχη να περάσει μερικές μέρες εκεί. Τα χωριά της περιοχής περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Όλυμπος

ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Το μυθικό βουνό έχει να προσφέρει μαγευτικές εικόνες όλες τις εποχές του χρόνου. Το φθινόπωρο είναι μια από αυτές που δεν πρέπει να χάσετε. Οι ορειβατικές διαδρομές συναντούν ήσυχα χωριά, ενώ κανείς απολαμβάνει μοναδική θέα από τις πλαγιές του.

Μετέωρα

ΜΕΤΕΩΡΑ

Άγρια, αλλά και γαλήνια ομορφιά ταυτόχρονα. Σε ένα από τα πιο όμορφα και γνωστά μέρη της Ελλάδας, το φθινόπωρο δίνει μια άλλη αίσθηση και αποτελεί ιδανική εποχή για να επιχειρήσετε τη μεγαλειώδη πεζοπορική διαδρομή που ξεκινά από το Καστράκι και ελίσσεται επί 4-5 ώρες ανάμεσα σε επιβλητικά βράχια με τα χρώματα να δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό.

 

newsbeast.gr