Σπουδάζει χημεία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και προκαλεί χημικές αντιδράσεις ακόμη και στο πέρασμά της. Ο λόγος για την πανέμορφη Χρύσα Ανδρουτσοπούλου η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον διαγωνισμό ομορφιας Μις Υφήλιος 2018.

Η Ελλάδα επιστρέφει στην εκδήλωση Μις Υφήλιος μετά από εννέα χρόνια απουσίας, καθώς η Χρύσα Ανδρουτσοπούλου είναι η νέα υποψήφια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα για το 2018. Ο διαγωνισμός γίνεται Στις Φιλιππίνες. Στις 3 Νοεμβρίου είναι ο τελικός. Κάθε χρόνο οι διαγωνιζόμενες είναι περίπου 80-90.
Η Χρύσα διαδέχεται τη Μις Υφήλιος, Ελλάδα 2009 Τριανταφυλλιά Σαραντινού που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Earth 2009.
Η Χρύσα είναι πατρινή, έχει ύψος 1,76 και σπουδάζει στο τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στον χώρο του μόντελινγκ δεν είναι καινούρια καθώς στέφθηκε αναπληρωματική ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ το 2017, ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο ΣΤΑΡ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2016.
Με την εμπειρία και την όμορφη εμφάνισή της, η νεαρή πατρινη σίγουρα θα αποδειχθεί ισχυρός ανταγωνιστής στη φετινή εκδήλωση Μις Υφήλιος.
Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης του διαγωνισμού Miss Earth ανακοίνωσαν και επίσημα τα νέα της εκπροσώπησης της Χρύσας στις 14 Αυγούστου. Με την εμπειρία της την ομορφιά της και την κατάλληλη καθοδήγηση, τίθεται με σοβαρές προϋποθέσεις μεταξύ των άλλων διαγωνιζομένων για τον τίτλο της Miss Earth 2018.

dete.gr


Πηγή