Την πιο σέξι φωτογράφισή της ever, έκανε η Μαρία Κορινθίου για το περιοδικό Down Town.

Σαν άλλη γοργόνα, με μαλλιά ως τα… νύχια των ποδιών της, γυμνή πόζαρε στα βράχια και στη θάλασσα, σε μια σέξι φωτογράφιση που παρόμοιά της δεν έχει κάνει.

Παράλληλα μίλησε στο Down Town για όλα, μεταξύ άλλων και για τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει στα social media, στα οποία συνηθίζει να απαντά, αποστομώνοντας τον κάθε haters.

Ετσι και τώρα, μέσω του Down Town στέλνει μήνυμα σε όσους στάζουν φαρμάκι λέγοντάς τους ότι ό,τι και να πουν εκείνη θα κοιμηθεί το βράδυ!

«Δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Το ότι απαντώ δεν σημαίνει ότι στενοχωριέμαι. Δηλώνω την ενόχλησή μου. Αγένεια στην αγένεια. Ό,τι δώσεις θα πάρεις. Γράφουν δημοσίως και προσπαθούν να προσβάλουν. Έτσι νομίζουν. Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι δέχομαι, ανέχομαι ή έχω όρεξη να ακούω τη χολή του καθενός. Κάποιοι γίνονται εριστικοί και αγενείς. Και την αγένεια δεν τη μπορώ. Πόσo μάλλον όταν μου απευθύνεις τον λόγο μέσα από έναν δικό μου λογαριασμό. Απλώς να ενημερώσω ότι αν γράψει κάποιος στο Instagram πως έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ. Δεν θα με πειράξει καθόλου.» τόνισε η ηθοποιός.


Πηγή