Το ΚΔΑΠ «Μικροί Επιστήμονες» του Εκπαιδευτικού Κέντρου Stem & Artsπροσφέρει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες όπως: ρομποτοκατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, μελέτη για το σχολείο, μικροί αρχιτέκτονες, μουσικοκινητική,ανακαλύπτοντας τον κόσμο, μικροί σεφ… και πολλά άλλα!

Επιπλέον βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη και Κανακάρη) ώστε να εξυπηρετεί εργαζόμενες μητέρες αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν για κάποιες ώρες στο κέντρο της πόλης και επιθυμούν ένα ασφαλή χώρο όπου τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά!

Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους. Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες

Γούναρη 35& Κανακάρη, α΄ όροφος

Τηλ. 2610 224565

http://www.stem-arts.gr/index.php/el/kdap

Πηγή


Πηγή