Είμαι ο καρπός του βιασμού της μητέρας μου από τον αδελφό της
Την τραγική ιστορία του περιγράφει ο 50χρονος Στέφανος από τον Βόλο, στην εκπομπή Μίλα.

Ο Στέφανος έμαθε στα 46 του χρόνια, από τον ετοιμοθάνατο- θετό του πατέρα, ότι είναι υιοθετημένος και πως οι πραγματικοί του γονείς κατάγονται από την Ρόδο.

Όταν λοιπόν ο Στέφανος άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υιοθεσίας του, ανακάλυψε πως ο ίδιος είναι… καρπός του βιασμού της μητέρας του από τον αδελφό της!!!

Μάλιστα την αλήθεια, του την αποκάλυψε ο ίδιος ο… πατέρας- θείος του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Ο 50χρονος, χωρίς να χάσει χρόνο, μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο και πήγε να συναντήσει την φυσική του μητέρα αλλά και τον πατέρα- θείο του.

Η μητέρα του βαθιά συγκινημένη τον δέχτηκε και τον έβαλε αμέσως στην ζωή της, ενώ όπως η ίδια ισχυρίστηκε, δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του Στέφανου, αφού όταν η γυναίκα γέννησε ήταν μόλις 15 χρονών και της είπαν ότι το μωρό είχε πεθάνει κατά την διάρκεια της γέννας.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας- θείος του 50χρονου ήταν αρνητικός και δεν ήθελε καμία σχέση με τον γιο- ανιψιό του!

Τότε ο 50χρονος από το Βόλο και η φυσική του μητέρα από την Ρόδο οδήγησαν τον πατέρα- θείο και αδελφό αντίστοιχα στις δικαστικές αίθουσες, ασκώντας σε βάρος του αγωγή.

Η φυσική μητέρα του 50χρονου υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο αδελφός της, ήταν ο αποκλειστικός υπαίτιος της ψυχικής της καταστροφής, των συνθηκών απόλυτης σιωπής που αναγκάστηκε να ζήσει από εφηβική ηλικία, καθώς και της απομάκρυνσής της από ένα παιδί, του οποίου δεν γνώριζε καν την ύπαρξή του.

Την ίδια στιγμή ο αδελφός της αρνήθηκε όσα του αποδόθηκαν και ισχυρίστηκε ότι η εγκυμοσύνη της αδελφής του προήλθε από περιστασιακή σχέση με κάποιον στρατιώτη. Ανέφερε ακόμη ότι από το 1962, όταν ο ίδιος ήταν σε ηλικία 17 ετών μέχρι και πριν του επιδοθεί η αγωγή, δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση του τόσο με την αδελφή του, όσο και με τα υπόλοιπα αδέλφια του και τους γονείς τους.

Το δικαστήριο, όμως, έκρινε ότι και αληθείς να είναι οι ισχυρισμοί της, οι απορρέουσες αξιώσεις της τόσο από το δικαίωμα στην προσωπικότητά της όσο και από την αδικοπρακτική συμπεριφορά του εναγομένου, έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

Star.gr