Συγκλονίζει ο αδερφός της Άννας Πολλάτου που

Πλήθος φίλων και συγγενών είπαν το απόγευμα της Δευτέρας το τελευταίο αντίο στην 31χρονη ολυμπιονίκη του ανσάμπλ Αννα Πολλάτου που έχασε τη ζωή της το Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα.

Η κηδεία της πρωταθλήτριας έγινε στην Μητρόπολη Αργοστολίου, στην Κεφαλονία την ιδιαίτερη πατρίδα τής οπου και κατευθυνόταν το Σάββατο όταν για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο εθνική οδό Πατρών Πύργου.

Τραγική φιγούρα ο αρραβωνιαστικός της με τον οποίο θα παντρευόντουσαν τον Σεπτέμβριο στην εκκλησία, και που σήμερα την συνόδευσε για τελευταία φορά.

Τα αίτια του τροχαίου που προκάλεσαν τον θάνατό της παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως παραδέχτηκε ο αδερφός της το ταξίδι αυτό το πραγματοποίησε «για να με ψηφίσει». Ο Διονύσης, γράφει το Star.gr, κατέβαινε υποψήφιος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές. «Ήρθε να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή (Μίλα), εμφανώς συγκινημένος.

«Η Άννα τα κατάφερε όλα μόνη της με την αξία της, ήταν τσαμπουκάς… Πάντα χαμογελούσε, πάντα από μωρό… Αγαπούσε τον καθένα. Όποιον και αν της έφερνε πισώπλατη μαχαιριά δεν έλεγε τίποτα», αναφέρει ακόμα και προσθέτει με τρεμάμενη φωνή «Μας έκανε πάντα περήφανους, μόνο περήφανους. Πάντα μόνο χαρές».

«Το όνειρό της ήταν να κάνει οικογένεια, αλλά δεν πρόλαβε. Ήταν εδώ με τον αρραβωνιαστικό της… στην εκκλησία που θα την κηδέψουμε», καταλήγει ο αδερφός της.