250 γρ. κιμά
1 αυγό
20 γρ. ψωμί
Μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας κίτρινο τυρί τριμμένο
300γρ. πατάτες
200γρ. μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις αφήνουμε σε πολύ κρύο νερό. Πλένουμε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε, τον κιμά, το ψωμί, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αυγό, το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Όταν το μίγμα είναι έτοιμο πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο. Ύστερα προσθέτουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ανακατεύοντας περιστασιακά. Προσθέστε τα μανιτάρια και τα κεφτεδάκια και μαγειρεύουμε για τουλάχιστον 15 λεπτά. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να απορροφηθεί. Όταν είναι έτοιμα σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.