Χριστούγεννα χωρίς κόκκινο κραγιόν δε γίνονται. Είναι η τέλεια makeup πινελιά για festive εμφανίσεις.

Είναι το κραγιόν που ταιριάζει σε όλες, κολακεύει το πρόσωπό μας και αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Φέτος, θα πάμε το κόκκινο κραγιόν ένα επίπεδο παραπάνω. Θα προσθέσουμε μία μικρή λεπτομέρεια που θα το κάνει πιο εντυπωσιακό.

Βασική προϋπόθεση, το κόκκινο κραγιόν να έχει ενυδατική υφή, για να πετύχει αυτό που θέλουμε. Ύστερα θα χρειαστούμε glitter σε μορφή σκιάς.

Επιλέγετε το glitter της επιλογής σας. Το χρυσό είναι ιδανική επιλογή, καθώς γράφει τέλεια με το κόκκινο κραγιόν, μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και χρωματιστό ή ακόμα και ασημί.

Εφαρμόζουμε το ενυδατικό, κόκκινο κραγιόν στα χείλη και πριν στεγνώσουν, εφαρμόζουμε με το δάχτυλο μας glitter στο κέντρο και στις άκρες.

Βουτάμε το δάχτυλό μας στο glitter και παίρνουμε επαρκή ποσότητα. Ύστερα αρκεί να κάνουμε μία απαλή ταμποναριστή κίνηση στα χείλη, για να κολλήσει το glitter πάνω στο κραγιόν. Χρειαζόμαστε αρκετή ποσότητα στο κέντρο και λιγότερη στις άκρες των χειλιών, γι’ αυτό ξεκινάμε από το κέντρο και συμπληρώνουμε όσο χρειάζεται στις άκρες.

Στο video που ακολουθεί η Violette_fr δίνει τη δική της εκδοχή για glitter lips. Magenta lips με εντυπωσιακό glitter.

govastileto.gr


Πηγή