Αναστάτωση χθες βράδυ στο Παγκράτι Λαμίας όταν μια γυναίκα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της αλλά μετά το μετάνοιωσε και καλούσε σε βοήθεια…

Οι φωνές της 37χρονης, που καλούσε σε βοήθεια, αναστάτωσαν τη γειτονιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Αμέσως έτρεξαν αν δουν τι συμβαίνει και ταυτόχρονα κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια, ήταν μεθυσμένη και είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες της. Όμως, όταν είδε τα αίματα να τρέχουν στο αριστερό της χέρι, το μετάνοιωσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Πρόκειται για μια 37χρονη Ρουμάνα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά και άλλα προβλήματα. «Δεν είναι η πρωτη φορά που το κάνει. Χρειάζεται βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη, αλλά ποιος να τα προσφέρει σε αυτό το κράτος με την ανύπαρκτη πρόνοια;», είπε ένας γείτονας που τη γνωρίζει.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας και της ΔΙ.ΑΣ., που προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Τελικά με την παρότρυνση και του συντρόφου της, η 37χρονη πείσθηκε να μπει στο ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

lamiareport.gr