Για σωματεμπορία συνελήφθη 60χρονος ιδιοκτήτης καφέ – μπαρ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ο 60χρονος Λαρισαίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 23χρονης υπηκόου Αλβανίας ότι την εξέδιδε σε πελάτες του καταστήματος έναντι χρηματικής αμοιβής, από 100 έως 150 ευρώ, που κατέβαλαν οι πελάτες στον ίδιο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνελήφθη ωστόσο και η 23χρονη για ψευδή κατάθεση ενώ στο αυτοκίνητο του 60χρονου, βρέθηκε τόσο το διαβατήριο της 23χρονης καθώς και «λευκό» πιστοποιητικό υγείας που έφερε τη σφραγίδα γιατρού δημόσιου νοσοκομείου.
Οικείοι της 23χρονης, τον περασμένο Ιούνιο είχαν απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας δηλώνοντας την εξαφάνισή της.

Η 23χρονη απευθύνθηκε η ίδια προχθές στην ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλει πως ενώ εργαζόταν στο μπαρ, ο ιδιοκτήτης, με λεκτικές απειλές και χρήση σωματικής βίας – παρακρατώντας παράλληλα το διαβατήριό της – την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά, σε ξενοδοχεία, με πελάτες του καφέ – μπαρ έναντι αμοιβής, που κυμαινόταν από 100 έως 150 ευρώ, χρήματα που εισέπραττε ο ίδιος.

Ο 60χρονος συνελήφθη ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το διαβατήριο της 23χρονης, όπως και ένα «λευκό» πιστοποιητικό υγείας εργαζομένων επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, πιστοποιητικό που έφερε τη σφραγίδα γιατρού δημοσιου νοσοκομείο της Λάρισας. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr