Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ:

Ενώ συνέχισε: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση. Αυτή που θα δείξει περισσότερη δύναμη θα πάρει τον τίτλο. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε με κάθε σεβασμό στη Φενέρ. Έχουμε δουλέψει πολύ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε παίξει εμείς και είχε ξεκουραστεί η Φενέρ. Οι σύλλογοι είναι προετοιμασμένοι. Με αυτήν την έννοια δεν υπάρχει πλεονέκτημα. Όποιος έχει παραπάνω συγκέντρωση θα τα καταφέρει».

Για τον Ποντένσε και την επάνοδό του: «Είμαι πολύ ανυπόμονος. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ανυπομονώ να παίξω και να τα δώσω όλα».

Για την τακτική προσέγγιση και την εμπειρία του: «Η εμπειρία δίνει γνώσεις και συμπεριφορές που δεν τις έχεις όταν είσαι νέος. Το ιδανικό είναι να έχεις μία μείξη και από τα δύο. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εμάς. Ελπίζουμε πώς και τα δυο στοιχεία θα είναι διαθέσιμα».

Για την επίδοσή του με αήττητο στην Ευρώπη: «Όταν τέτοια σερί συνεχίζονται πλησιάζει στο να σπάσει αυτό. Ελπίζω να μην σπάσει αύριο. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να παίξουμε καλά».

Και ολοκλήρωσε: «Ποτέ δεν είπα πώς είμαι άνετος. Ποτέ δεν είπα πώς είναι εύκολο. Είπα πώς θέλουμε να νικήσουμε. Οι στατιστικές χρησιμεύουν στους δημοσιογράφους. Οι στατιστικές είναι να τις συζητάμε. Μέχρι το 70′ ήμασταν ίσοι ή πιο καλοί και μετά το πέναλτι έπεσε η απόδοσή μας. Σεβόμαστε τη Φενέρ και είμαστε σίγουροι πώς μας σέβεται και αυτή και για να νικήσουμε πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».//ΓΡ.


ertsports.gr