Διαβάστε 3 μυστικά για να αποκτήσετε το κορμί τον ονείρων σας, φροντίζοντας για το κάψιμο θερμίδων.

Φάτε σωστά

Δεν αρκεί να αναδιαρθρώσετε τη ρουτίνα σας στο γυμναστήριο, πρέπει να κάνετε αλλαγές και στην κουζίνα. Η διατροφή είναι το 80%. Αν δεν τρώτε σωστά, δεν πρόκειται να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Επιλέξτε τις ασκήσεις που γυμνάζουν περισσότερο

Δεν χρειάζεται να περνάτε ώρες στο γυμναστήριο για να γυμνάσετε όλο το σώμα, αρκεί να κάνετε διαλειμματική ή κυκλική άσκηση. Είτε κάνετε διάδρομο, είτε ποδήλατο, είτε βάρη, η διαλειμματική άσκηση είναι ιδανική.

Πώς λειτουργεί: Εκτελείτε μια άσκηση για να ανεβάσετε τον καρδιακό παλμό και μετά το σώμα σας δουλεύει πιο σκληρά για να τον μειώσει ξανά, πράγμα που σημαίνει ότι καίτε περισσότερες θερμίδες. Η κυκλική προπόνηση είναι εξίσου αποτελεσματική. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε είδος αεροβικής ενδιάμεσα από τις ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Μπορείτε να το κάνετε για 45 λεπτά με μία ώρα. Δεν χρειάζεται να κάνετε βάρη για μία ώρα και μετά να κάντε αεροβική.

Κάντε μια γρήγορη προπόνηση

Μην αφήνετε το φορτωμένο πρόγραμμά σας να εμποδίζει την άσκησή σας. Ξυπνήστε μισή ώρα νωρίτερα και κάντε πολύ δύσκολες, γρήγορες προπονήσεις. Αν δεν έχετε χρόνο, δεν υπάρχει πρόβλημα να περιορίσετε την προπόνησή σας σε μισή ώρα (ή και λιγότερο), εφόσον διατηρείτε την ένταση υψηλή καθ όλη τη διάρκεια. Κι όταν ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε μια καλή προπόνηση ακόμα και μέσα σε μισή ώρα, είναι λιγότερο πιθανό να την κοπανήσετε από το γυμναστήριο μόνο και μόνο επειδή δεν προλαβαίνετε.

Το μυστικό

Φροντίστε να κάνετε τουλάχιστον μία μέρα διάλειμμα από τις προπονήσεις και αν χρειάζεστε κάποιες επιπλέον μέρες ξεκούρασης, μπορείτε να κάνετε γιόγκα.

Πηγή: omorfamystika.gr