Αν θέλετε να διατηρήσετε το πρόσωπο σας υγιές και λαμπερό, ακολουθήστε τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς με πάγο που θα σας χαλαρώσουν με τα ευεργετικά τους αποτελέσματα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πάγος φτιαγμένος από νερό, πράσινο τσάι, αγγούρι ή οποιοδήποτε άλλο θρεπτικό συστατικό θέλετε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις θεραπείες με πάγο

  • Να εφαρμόζετε πάντα μια θεραπεία με πάγο σε καθαρό πρόσωπο.
  • Φορέστε γάντια για να κρατήσετε τα παγάκια, έτσι ώστε να προστατεύσετε τα χέρια σας. Ειδικά αν πρόκειται να κάνετε μια μακρά χαλάρωση προσώπου.
  • Μην χρησιμοποιείτε τα παγάκια απευθείας στην επιδερμίδα σας για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο σας. Τυλίξτε τα σε ένα μαλακό πανί ή μια πλαστική σακούλα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παγάκια απευθείας πάνω στο δέρμα αν θέλετε να καταπολεμήσετε την ακμή ή το πρήξιμο γύρω από τα μάτια.
  • Προκειμένου να αποφύγετε τα εγκαύματα στην επιδερμίδα σας, μην εφαρμόζετε τα παγάκια στο σώμα σας για περισσότερο από 1 ώρα.
  • Μπορείτε να διπλασιάσετε τα ευεργετικά τους αποτελέσματα φτιάχνοντας παγάκια με αγγούρι, πράσινο τσάι ή σκόρδο.

Αποκτήστε απαλότερη επιδερμίδα

Κάθε απόγευμα ή πριν τον ύπνο δοκιμάστε αυτό: πλύνετε το πρόσωπο σας, γεμίστε μια πλαστική σακούλα με παγάκια και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό σας για περίπου 3 λεπτά. Σε μερικές μέρες, θα δείτε εμφανή τα αποτελέσματα: η επιδερμίδα σας θα έχει γίνει πιο φρέσκια και απαλή. Αξίζει να σημειωθεί πως η θεραπεία με πάγο μπορεί επίσης να προλάβει τις ρυτίδες και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.

Απαλλαγείτε από την ακμή

Η θεραπεία με πάγο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτεθείτε στην ακμή. Πλύνετε το πρόσωπο σας, τυλίξτε ένα παγάκι με ένα καθαρό απαλό πανί ή μια πετσέτα και πιέστε απαλά το σπυράκι για 3-5 λεπτά. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Μειώστε τις ρυτίδες

Αυτή η απλή μέθοδος με το παγάκι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και τις ρυτίδες. Μπορείτε να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο σας για περίπου 1 λεπτό κάθε μέρα πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ σας.

Καταπολεμήστε τους ανοιχτούς πόρους

Περάστε απευθείας ένα παγάκι στην επιδερμίδα σας για 2-3 λεπτά και αν είστε αρκετά παρατηρητική, θα προσέξετε πως οι ανοιχτοί και μεγάλοι πόροι σας θα συρρικνωθούν σε λίγες μόλις μέρες. Ένα ακόμη από τα έξυπνα μυστικά ομορφιάς με πάγο.

Απαλλαγείτε από το πρήξιμο και τις σακούλες στα μάτια

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που τα μάτια σας μπορεί να πρηστούν, ωστόσο ο πάγος είναι εδώ για να σας σώσει. Τυλίξτε 2 παγάκια σε ένα καθαρό ύφασμα, τοποθετήστε τα πάνω στα κλειστά σας μάτια και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις πιο ερεθισμένες περιοχές για 2 λεπτά.

Καταπολεμήστε το λίπος της κοιλιάς

Αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά σε μια επαγγελματική κρυοθεραπεία, δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας. Τοποθετήστε παγάκια (όσο περιέχει μια παγοθήκη) στην κοιλιά σας για 15 λεπτά, αφαιρέστε τα για 3 λεπτά και επαναλάβετε την διαδικασία όσες φορές επιθυμείτε, χωρίς όμως η συνολική θεραπεία να ξεπεράσει την 1 ώρα. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήστε παγάκια με πράσινο τσάι, καφέ και δενδρολίβανο.

Ο λόγος που αυτή η θεραπεία έχει αποτέλεσμα είναι πως ο πάγος μετατρέπει τα λευκά κύτταρα λίπους σε καφέ κύτταρα λίπους που μπορούν να καούν με την διαδικασία του μεταβολισμού πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Αλλά να θυμάστε: αυτά τα μυστικά έχουν καλύτερα αποτελέσματα αν συνδυαστούν με έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και συστηματική άσκηση.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr