15 κρέπες σύμφωνα με αυτή τη συνταγή
15 φέτες τυρί του τοστ κομμένες στην μέση
15 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα κομμένες στην μέση
Μισό κουτί γάλα εβαπορέ
Λίγη τριμμένη γραβιέρα
Λίγο βούτυρο

Εκτέλεση

Κατ’αρχάς, ετοιμάζουμε τις κρέπες όπως περιγράφουμε σε αυτή τη συνταγή.

Έπειτα, σε ένα παραλληλόγραμμο κατά προτίμηση πυρέξ απλώνουμε λίγο βούτυρο λιωμένο.

Παίρνουμε μία κρέπα, απλώνουμε 2 κομμάτια τυρί κατά μήκος.

Από πάνω απλώνουμε 2 κομμάτια ζαμπόν.

Τυλίγουμε σε ρολό την κρέπα και την βάζουμε στο πυρεξ.

Συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες κρέπες.

Όταν γεμίσει το πυρέξ, περιχύνουμε με το εβαπορέ και πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα.

Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να σφίξουν τα υλικά

Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε τις κρέπες για λίγο να κρυώσουν πριν κόψουμε και σερβίρουμε!

Οι κρέπες με ζαμπόν και τυρί τρώγονται και ζεστές αλλά και κρύες!

Καλή όρεξη!