Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και  επικοινωνίας  κάνει το… Extra βήμα στον κόσμο της απόλαυσης.

Μετά το Nova GΟ, που πρώτη η Nova λάνσαρε στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης το 2013, τώρα φέρνει το Nova GO Extra και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της οικογένειας να απολαμβάνουν παράλληλα το αγαπημένο τους θέαμα και σε δεύτερη φορητή συσκευή – laptop, tablet ή smartphone – μέσω οποιουδήποτε δικτύου Internet (Wi-Fi ή ενσύρματου).

Από το Mundial μέσω των καναλιών της ΕΡΤ και τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις των καναλιών Novasports για τους λάτρεις του αθλητικού περιεχομένου, μέχρι μεγάλες πρεμιέρες και κορυφαίες  σειρές αλλά και παιδικό πρόγραμμα, αγαπημένες ταινίες και ντοκιμαντέρ από την πλούσια βιβλιοθήκη της Nova που εμπλουτίζεται συνεχώς,  οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να βάλουν στις… βαλίτσες τους την καλύτερη καλοκαιρινή πρόταση απολαυστικής θέασης για όλη την οικογένεια.

Χωρίς δέσμευση χρόνου και με τη δυνατότητα διακοπής της θέασης στη δεύτερη  συσκευή, όποτε επιθυμεί ο συνδρομητής,  το  Nova GO Extra  διατίθεται  δωρεάν ή με πολύ μικρή μηνιαία χρέωση, ανάλογα με το πακέτο σύνδεσης που διαθέτει ο κάθε συνδρομητής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.nova.gr/novagoextra, ένα από τα καταστήματα Nova σε όλη την Ελλάδα ή να καλέσουν στο 13831.


Πηγή