Επίθεση σε δυο δημοσιογράφους του Πρωινού εξαπέλυσε η Ευγενία Σαμαρά και εκείνοι της τα… επέστρεψαν με μπηχτές και υπονοούμενα.

Ολα ξεκίνησαν με αφορμή το γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα.

Στο Πρωινό φαίνεται ότι σχολιάζοντας το γάμο δεν είπαν σωστά την ηλικία της νύφης, κάτι που έβγαλε από τα ρούχα της την Ευγενία Σαμαρά η οποία έκανε και το σχετικό instastory, ταγκάροντας τους δυο δημοσιογράφους, την Σοφία Τουντούρη και τον Κώστα Τσουρό.

«Παιδιά εκεί στο Πρωινό ΑΝΤ! μας βγήκαν τα μάτια με την παραπληροφόρηση! Την επόμενη φορά ρωτήστε με, εγώ σας αγαπώ, θα σας πω την αλήθει», έγραψε συγκεκριμένα η Ευγενία σαμαρά γράφοντας επίσης: Γεωργία Αβασκαντήρα: Ετών 30. Γιώργος Χρανιώτης: Ετών 44. Γνωρίστηκαν στην Αθήνα, είναι μαζί 3,5 χρόνια. Κουμπάροι: 3 άτομα.

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι του Πρωινού δεν θα μπορούσαν όλο αυτό να το αφήσουν αναπάντητο.

Και έτσι, Τουντούρη και Τσουρός της επέστρεψαν τις μπηχτές.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στον αέρα ότι όλο αυτό έγινε γιατί απλά δεν ανέφεραν στο Πρωινό ότι ήταν καλεσμένη στο γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Ευγενίας Αβασκαντήρα και η Ευγενία Σαμαρά, ενώ η Σοφία Τουντούρη εξήγησε ότι αυτό που την πείραξε ήταν το γεγονός ότι δεν την πήρε ένα τηλ. να της το πει και το έκανε δημόσια.

Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα είχε κάνει και ένα χιουμοριστικό instastory:


Πηγή