Δεν είναι μόνο η κρυστάλλινη φωνή της που την κάνει μοναδική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη από το 1979 που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πεντάγραμμο με την Οπισθοδρομική Κομπανία, μέχρι και σήμερα, είναι ο ίδιος άνθρωπος: μια διακριτική παρουσία που έκανε αργά και σταθερά βήματα προς την επιτυχία χωρίς να προκαλέσει τα μίντια, χωρίς να «χρησιμοποιήσει» τη ζωή της για τη δημοσιότητα. Το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουνίου, ένα μουσικό ταξίδι περίμενε τους θεατές που βρέθηκαν στο Ηρώδειο για την «συνάντηση» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τους ΤΑΚΙΜ, «την ίδια στιγμή» -σε σύμπραξη με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΜOYSA). Eνα από τα μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η ερμηνεύτρια παρέσυρε τους θεατές με την φωνή της σε μουσικά μονοπάτια του ρεμπέτικου, της jazz και της pop: οι εκπληκτικές διασκευές των ΤΑΚΙΜ ήταν μια μουσική αποκάλυψη.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πρόσωπο-σταθμός στη ζωή της ερμηνεύτριας. O γιος της, Φίλιππος -από τον γάμο της με τον εικαστικό, Γιώργο Χατζημιχάλη- ήταν εκεί και φωτογραφήθηκε με την μητέρα του αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας.

Δείτε την Ελευθερία Αρβανιτάκη να ποζάρει με τον γιο της, στο bovary.gr


ΠΗΓΗ