Υπάρχει ένας λογαριασμός στο Instagram ο οποίος διατυμπανίζει ότι πρόκειται για την ελληνική έκδοση των… Rich Kids.

Υπάρχουν πλουσιόπαιδα στην Ελλάδα; Φυσικά και υπάρχουν. Εχουν όμως τον δικό τους Rich Kids of Greece λογαριασμό στο Instagram; Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα.

Στο Instagram υπάρχει τέτοιος λογαριασμός ο οποίος διαφημίζεται ως τα Κακομαθημένα Πλουσιόπαιδα της Ελλάδας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο κατά πόσο οι φωτογραφίες αυτού του λογαριασμού είναι αυθεντικές. Αν δηλαδή έχουν ληφθεί εδώ στην Ελλάδα, από πιτσιρικάδες και νεαρούς που μένουν στη χώρα μας.

Στο παρελθόν, όταν και πάλι ο εν λόγω λογαριασμός του Instagram είχε δει το φως της δημοσιότητας, είχε αποδειχθεί ότι οι φωτογραφίες ήταν απλά κλεμμένες από άλλους λογαριασμούς. Από τα Rich Kids άλλων χωρών και τους λογαριασμοούς… βασιλιάδων του Instagram όπως του Νταν Μπιλζέριαν.

Οι τελευταίες αναρτήσεις του Rich Kids of Greece καταγράφει τις διακοπές των Ελλήνων κακομαθημένων πλουσιόπαιδων στη Σαντορίνη, όπως και τα υπόλοιπα luxury items που διαθέτουν, από τσάντες και παπούτσια μέχρι ακριβά αυτοκίνητα, σαμπάνιες και άλλα ποτά.

Είναι αληθινές; Κανείς δεν ξέρει, μπορεί ναι, μπορεί και όχι.


ΠΗΓΗ