Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Γεωργία Αβασκαντήρα, το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Τήνο κλαι συγκεκριμένα στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης.

Ο 45χρονος ηθοποιός περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του παντρεύτηκε την Γεωργία Αβασκαντήρα σε ένα εκκλησάκι στο όμορφο νησί.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα τρίκυκλο μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο Ντάνος, την ώρα που ο Γιώργος Χρανιώτης την περίμενε στην εκκλησία για να της δώσει ένα γλυκό φιλί, όπως αποδείχτηκε αργότερα.

Εντύπωση έκανε και η στιλιστική επιλογή του γαμπρού, ο οποίος προτίμησε να φορέσει σανδάλια και ένα λευκό ριχτό πουκάμισο για το μυστήριο.

Η νύφη

Το «παρών» στο γάμο του έδωσαν και πολλοί πρώην παίκτες του Survivor 1, αλλά και ηθοποιοί με τους οποίους ο Χρανιώτης διατηρεί φιλικές σχέσης.

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο bachelor, την Παρασκευή, κοντά του βρέθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μπο, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι φίλοι του γαμπρού Γιώργος Πυρπασόπουλος και John Καγιούλης.


ΠΗΓΗ