Ο Πόλεμος των Αστρων... έστειλε τον Χάρισον Φορντ στο νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο εισήχθη την Πέμπτη ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φόρντ μετά τον τραυματισμό του πιθανότατα στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Πολέμου των Αστρων: Επεισόδιο 7» που γίνονται κοντά στο Λονδίνο.

«Μας ενημέρωσαν μετά τις 5:00 μ.μ. τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) για έναν άνδρα 71 ετών που τραυματίστηκε όταν χτύπησε σε μια πόρτα γκαράζ» είπε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Ο άντρας αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Disney, εταιρείας παραγωγής της ταινίας, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο ηθοποιός «βρίσκεται στο νοσοκομείο και τα γυρίσματα της ταινίας θα συνεχιστούν όταν ο ηθοποιός ανακάμψει».

Ωστόσο, δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του Χάρισον Φόρντ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Τα γυρίσματα του έβδομου επεισοδίου του «Star Wars» ξεκίνησαν τον Μάιο, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Τζεϊ Τζεϊ Αμπραμς. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.