Σε σeξουαλικό σκάνδαλο εμπλέκεται γνωστή οικογένεια της Πάτρας που έχει άμεση σχέση… με την Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με απόλυτα καλά εξακριβωμένες πληροφορίες, ο γιος…. είχε τέτοια αδυναμία στη μάνα του που … της είχε επιτεθεί σeξουαλικά! Άριστος μαθητής, υπάκουο και εμφανίσιμο παιδί δεν έδινε σε κανέναν το δικαίωμα να υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε. Χρόνια έκρυβε η μητέρα από τον άνδρα της και πατέρα του επιστήμονα, τις σeξουαλικές επιθέσεις που υφίστατο, σχεδόν σε καθημερινή βάση και φυσικά τις ώρες που εκείνος απουσίαζε από την εργασία του.

Ο νεαρός μεγάλωσε, ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χώρο των Δικαστηρίων, και γνώρισε μία κοπέλα με την οποία τελικά παντρεύτηκε!Η μητέρα πίστευε ότι ο γιος της θα θεραπευόταν από τις σeξουαλικές εμμονές που είχε μαζί της! Μάταια όμως! Μετά από λίγους μήνες γάμου, οι «επιθέσεις» συνεχίστηκαν! Μέχρι που το ανεκπλήρωτο και ανώμαλο πάθος του γιου για τη μάνα αποκαλύφθηκε! Η αποκάλυψη έγινε όταν η νεαρή γυναίκα του επιστήμονα, πληροφορήθηκε την ανωμαλία του συζύγου της με τον ποιο άσχημο τρόπο! Ο γιος μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του και επέμενε στις περίεργες «επιθέσεις» του. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκε αφού η γυναίκα εξακολουθούσε να προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει, εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο όμως το ακουστικό δεν είχε κλείσει καλά! Η γυναίκα του πέρασε την ίδια στιγμή από το σαλόνι του σπιτιού, άκουσε φωνές και τις ικεσίες της πεθεράς της και υπέστη σοκ!

Ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του άνδρα της και πεθερό της, και στο σπίτι έγινε χαμός. Ο γιος τελικά πείστηκε να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια και το ίδιο και η μητέρα. Η οικογένεια αποφάσισε να μην φθάσει το ζήτημα στην δικαιοσύνη και ούτε φυσικά να «διαδοθεί» στην κοινωνία της Πάτρας. Φυσικά κάποιοι το γνώριζαν, αφού η γυναίκα του επιστήμονα… δεν μπορούσε να συνέλθει από το σοκ. Όμως δεν πήρε διαζύγιο από τον άνδρα της. Άλλη μια από τις ιστορίες που αποκρύπτονται για κοινωνικούς λόγους και ποτέ δε φθάνουν στη δικαιοσύνη.

HOMEPAGE