Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για την οικογένεια του πρώην βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Αθανάσιου Νταβλούρου με αφορμή τον 21χρονο μικρότερο γιο του Τηλέμαχο, ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος το κάτω από γέφυρα της Περιμετρικής, στο Νέο Σούλι Πατρών.

Σύμφωνα με το pelop.gr, o νεαρός σπουδαστής μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 11.00 χθες στον «Αγ. Ανδρέα» όπου και υπεβλήθη αρχικά σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι κτυπημένος σε ζωτικά του όργανα και στη συνέχεια υπεβλήθη σε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης θραυστικού τραύματος στο πρόσωπο. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του τάραξε την οικογένεια και τον πρώην βουλευτή που ήταν χθες στην Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρει πίσω στην Πάτρα τη σύζυγό του και την πεθερά του, η οποία υπεβλήθη πριν από λίγα 24ωρα σε σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά.

«Ευγνωμονώ τον Θεό για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος αποκαταστάθηκε άμεσα και το παιδί μου θα παραμείνει μόνο για προληπτική νοσηλεία. Μιλήσαμε μαζί του κατά την επιστροφή από την Αθήνα, ήταν νηφάλιος και συνεργάσιμος» τόνισε στην εφημερίδα «ΠτΔ» ο κ. Νταβλούρος.

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο 20ήμερο για εμάς, ο Τηλέμαχος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει δύο-τρία άσχημα περιστατικά που μας είχαν συμβεί, ένα εκ των οποίων ήταν εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά αφορούσε πρόσωπο με το οποίο ήταν δεμένος. Μου εξήγησε χθες,μετά τον τραυματισμό, ότι βρέθηκε σε σημείο έντονης φόρτισης, αλλά ευτυχώς που μέσα σε αυτή την άσχημη ψυχολογία που βρέθηκε, δεν αντιμετωπίσαμε κάτι χειρότερο και με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε» πρόσθεσε ο κ. Νταβλούρος.

Φωτογραφία: patrastimes.gr