Σε “Οδύσσεια” εξελίχθηκε η μεταφορά της σορού της 41χρονης γυναίκας από την Πάτρα στη Ζάκυνθο, λόγω της απεργίας των ναυτεργατών. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά από επέμβαση που είχε κάνει στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Αναλυτικά:

Με σκάφος του Λιμεναρχείου της Πάτρας (λόγω της πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ), έφθασε πριν από λίγη ώρα στο νησί, η σορός της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη, ώστε να γίνει η τελετή ταφής της. Η 41χρονη είχε εκπνεύσει στο νοσοκομείου του Ρίου όπου είχε μεταφερθεί καθώς παρουσίασε επιπλοκές έπειτα από επέμβαση ρουτίνας, στην οποία είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο του νησιού.

Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μίλησε ο λιμενάρχης Ζακύνθου Νίκος Κοκκάλας επισημαίνοντας: «Χθες το μεσημέρι, συναντήθηκα με τον σύζυγο και συγγενείς της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη, και τους διαβεβαίωσα ότι με κάθε τρόπο, η σορός της γυναίκας θα είναι σήμερα στο νησί».

«Αμέσως επικοινώνησα με το υπουργείο Ναυτιλίας και έγινε αίτημα για τη μεταφορά της σορού με δικό μας σκάφος από την Πάτρα στην Ζάκυνθο, ενώ υπήρξε και πρόταση από ιδιώτη να πάει με δικό του σκάφος να την φέρει. Ήμασταν σε επιφυλακή από νωρίς σήμερα το πρωί για να φύγουμε για Πάτρα αλλά τελικά το Υπουργείο Ναυτιλίας αποφάσισε να στείλει το σκάφος του Λιμεναρχείου Πατρών».