Γνωστός όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, αλλά και στο διαδίκτυο, όπου είχε γίνει viral η διαφήμιση της χασαποταβέρνας του, ήταν ο άτυχος 30χρονος Σπύρος Βαλιμήτης, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου από τις πλημμύρες στην περιοχή. 

Η ταβέρνα λέγεται «Ο ξενύχτης» και βρίσκεται στις Νέες Βρυσούλες Κορινθίας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Όπως ο ίδιος διαφήμιζε με ένα γλαφυρό τρόπο  που έκανε πάταγο στο ελληνικό ίντερνετ, εκεί βρίσκει κανείς… τα πάντα όλα, από φαγητά και γλυκά, μέχρι… γαϊδούρια για βόλτα στο χωριό.

Τα τελευταία μάλιστα είναι και… προσφορά του καταστήματος. Η δε απαγγελία του μενού και των προσφορών σκόρπιζε χαμόγελα σε όσους άκουγαν και φαίνεται να αποτέλεσε εξαιρετικό …μάρκετινγκ.

Το δεύτερο βίντεο είναι η συνέντευξη που είχα παραχωρήσει σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου μεταξύ άλλων είχε τραγουδήσει και δημοτικό τραγούδι.

Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του όταν πήγε να διασχίσει ένα ρέμα  λίγα μέτρα μακριά απο το σπίτι του στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Σύμφωνα με το Korinthos TV, το άψυχο σώμα του 30χρονου Σπύρου Βαλιμήτη εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο ποτάμι Φόνισσα στο Κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου.

Η viral διαφήμιση της ταβέρνας:

Η συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό:

 

 thetoc.gr