Την έχει… αποθεώσει! Μέσα στο μυαλό του υπάρχει μόνο εκείνη. Έστω και αν είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος και μάλιστα με παιδί! Εκείνος είναι έμπορος, από τους πιο γνωστούς στην Πάτρα, κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο και εδώ και μήνες συχνάζει σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Περιμένει δε πως και πως… την έναρξη της νέας σεζόν για να δει και το νέο πρόγραμμά της! Όχι τυχαία. Στο γνωστό αυτό κέντρο της Πάτρας τραγουδάει μία γνωστή ερμηνεύτρια (με καταγωγή εκτός Πατρών) η οποία στην κυριολεξία …τον έχει ξεμυαλίσει!

«Τον χειμώνα πήγαινε στα καμαρίνια, έχει ξετρελαθεί μαζί της» μας είπε θαμώνας του κέντρου ο οποίος έχει μάθει όλες τις πληροφορίες γύρω από την ερωτική αυτή ιστορία.

Όπως μας είπαν μία από τις βραδιές ο έμπορος (είχε πιει και λίγο παραπάνω) ακολούθησε την τραγουδίστρια μέχρι το σπίτι της. Σταμάτησε το αυτοκίνητό του πίσω από το δικό της, και άρχισε να την πλησιάζει. Εκείνη αρχικά φοβήθηκε, όμως όταν το είδε από κοντά τον αναγνώρισε και ηρέμησε! Ο έμπορος άρχισε να της εξομολογείται τον έρωτά της. Μέχρι και συγγνώμη της ζήτησε που δεν είχε προλάβει εκείνη την ημέρα να ακούσει από την αρχή το πρόγραμμά της. Η νεαρή τραγουδίστρια πάντως δεν έχει «πέσει» στα ερωτικά δίχτυα του εμπόρου. Όχι πως δεν τον θεωρεί όμορφο άνδρα (προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή του) αλλά μάλλον δεν είναι …του γούστου της! Πάντως στο νυχτερινό κέντρο το «σούσουρο» είναι μεγάλο. Και το «κόλλημα» …συνεχίζεται…!

HOMEPAGE